SnowVille

Welkom bij SnowVille!

Wij zijn een Minecraft Kingdom server die al meer dan 2 jaar bestaat!
In deze 2 jaar hebben wij verschillende seizoenen gehad en een hele hechte community opgebouwd! Elke avond veel man online en veel custom plugins!

Join 1 van onze kingdoms of start er zelf 1! Dit kan al als je een groep hebt van 5 vrienden! Kortom, geen reden om niet te joinen!

Join ook onze discord :
https://discord.gg/wwYRvUd5YU


Tags

Survival Kingdom Nederlands PvP

Versies

1.12

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..