SuCraft

SuCraft is voor het grootste gedeelte survival zoals vanilla, met alleen features toegevoegd die samen met anderen spelen fijner maakt: /home, chest protections en player-to-player shops. Je kunt Minecraft survival spelen zoals je altijd zou doen, maar dan met vrienden en anderen :)

De server is online sinds Augustus 2011, en de wereld zal niet gereset worden, dus je werelden zijn veilig bij ons en je bent altijd welkom om te komen spelen!


Tags

Survival Economy Engels

Versies

Snapshot

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..