Swag-Track Survival PREMIUM

Hey! Op Swag-Track kun je heerlijk survivalen!

Teleporteer naar je vrienden, hak met silktouch zoveel spawners als je wilt of claim je land met Griefprevention!

Swag-Track is een relatief nieuwe Minecraft survival server (1.17) waar je 100% je eigen pad kunt trekken. Speel alleen, of speel met je vrienden!

Omdat het een nieuwe server is, staan we altijd open voor suggesties. Wie weet komt jouw favoriete plugin wel in de server!


Tags

Survival Nederlands
Swag-Track Survival Swag-Track Survival Swag-Track Survival Swag-Track Survival

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..