Terus Kingdom

Terus Kingdom is open gegaan voor spelers in Januari 2016. Op Terus Kingdom heb je de mogelijkheid om een Kingdom te starten met eventueel je vrienden. In de server hebben we in totaal ruimte voor 22 Kingdoms, hierbij wordt meerdere keren per week het inactive aantal spelers er uit gehaald zodat het Kingdom weer nieuwe kan aannemen. Als is een Kingdom onder de 6 spelers in dat KD zal er een RIP datum worden aangegeven, voor die dag moet de King/Hertog mensen aannemen. Zoniet dat wordt het Kingdom disbanned. Op de server hebben we ook nog een paar events voor het extra vermaak van de spelers. We hebben o.a. Knockback, Kippenvissen, Castle & Arena.
Voor verdere informatie bezoek: www.teruskingdom.nl of www.nmcf.nl/58935


Tags

Survival PvP Kingdom Nederlands

Versies

1.8

Minecraft Mobile spelen met de Gamevice controller!

Minecraft Mobile spelen met de Gamevice controller! We kennen het allemaal wel, je speelt Minecraft op je telefoon maar de besturing op het scherm gaat niet altijd even vloeiend zoals je gewild had. Daar is een oplossing voor! Er bestaat een enorm handige controller om heerlijk Minecraft op je mobiel..

Het "Overture" bouw team in Minecraft

Het "Overture" bouw team in Minecraft Overture bouw team? Wat?  Juist! Het is een bouwgroep in Minecraft die wel hele unieke en bijzondere projecten bouwt. Je kunt gerust zeggen dat hun bouwstijl erg gedetailleerd, uniek en hun eigen smaak heeft. Je vind een aantal van hun un..

Cubecraft nu beschikbaar op Xbox One, Mobile en Windows 10

Cubecraft nu beschikbaar op Xbox One, Mobile en Windows 10 Cubecraftgames? Hoeft deze server nog een introductie? Deze razend populaire Minecraft-server, bekend van de vele Nederlandse SkyWars- en EggWars-video's moet wel één van de populairste gameservers van Nederland zijn. Tot nu toe hadden enkel spelers..