Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Minecraftkrant.nl

Toepasselijkheid
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de gebruikmaking van de diensten van Minecraftkrant.nl, waaronder het publiceren van Minecraft-servers op onze serverlijst.
Bij het gebruik van onze diensten ga je ook akkoord met onze Privacy Verklaring.

Stemmen
Je mag slechts één keer per dag stemmen voor een bepaalde server. Stemmen moeten op onze sites door invoering van je gebruikersnaam en handmatig voltooien van de Captcha-verificatie worden uitgevoerd. Stemmen via het gebruik van geautomatiseerde stemscripten, bots of programma`s is strikt verboden.

Handel of verkoop van stemmen tussen verschillende servers is strikt verboden. Spelers mogen alleen worden aangemoedigd om te stemmen (of het nu in-game of anders is) voor de lijst van de server waar ze van zijn verstuurd. Aanmoedigen van stemmen van één server naar de lijst van een andere server, ook al is het bezit van dezelfde individu, bedrijf of groep van bedrijven, is strikt verboden.

Wij behouden ons het recht voor om stemmen te weerleggen of stemmen op te schorten als we reden hebben om te vermoeden dat fraudeuze stemmen hebben plaatsgevonden of als we beschouwen dat er een poging is gedaan om de stembus te manipuleren.

Server Inhoud
Je mag alleen een server toevoegen aan onze sites als je de eigenaar van de server bent of als je expliciete toestemming hebt gekregen van de eigenaar. Je mag slechts één vermelding maken voor dezelfde server, meerdere vermeldingen zullen verwijderd worden. Als een server is toegevoegd, ga je akkoord met het feit dat onze sites regelmatig pogingen zullen doen om gegevens van je server te verzamelen (spelers online, versie, MOTD, enz.) en deze op onze sites weer te geven. Als eigenaar van een server ga je akkoord om geen enkel pornografisch, illegaal, racistisch of haatdragend materiaal te uploaden als onderdeel van de servergegevens (banner, naam, beschrijving, enz.).

Verwijdering van servers
Wij behouden ons het recht voor om op elk moment servers te verwijderen, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Een server kan om diverse redenen worden verwijderd, waaronder, maar niet beperkt tot:
- ongepaste serverdetails (banner, naam, beschrijving, enz.);
- misbruik van het stemsysteem;
- lage uptime (servers ouder dan 10 dagen worden automatisch verwijderd als de uptime onder de 25% daalt);
- iets anders dan de exacte servernaam in het naamveld.

Premium serverplaatsen
Betalingen kunnen worden gedaan via het platform Mollie. Premium serverplaatsen zijn niet restitueerbaar en worden zoals ze zijn aangeboden zonder garantie op uptime of siteverkeer.

Advertenties
We tonen banneradvertenties in verschillende secties van onze sites. Dit inhoud is van derden en wordt op geen enkele manier door ons onderschreven. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

Inhoud uploaden naar onze sites
Elke keer als u gebruikmaakt van een functie die u toelaat inhoud op onze sites te uploaden of contact te maken met andere gebruikers van onze sites, moet u voldoen aan de inhoudsstandaarden die zijn vastgelegd in onze Beleid voor aanvaardbaar gebruik.

U garandeert dat zulke bijdragen aan die standaarden voldoen en u bent aansprakelijk voor ons en geeft ons vrijwaring voor elke schending van die garantie. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor elke verlies of schade die wij lijden als gevolg van uw schending van de garantie.

Elke inhoud die u uploadt naar onze sites, wordt beschouwd als niet-vertrouwelijk en niet- exclusief. U behoudt al uw eigendomsrechten in uw inhoud, maar u moet ons en andere gebruikers van onze sites licentie verlenen om die inhoud te gebruiken, op te slaan, te kopiëren en te distribueren en beschikbaar te stellen aan derden. De rechten die u aan ons licentieert, worden beschreven in Rechten die u ons geeft om materiaal dat u uploadt te gebruiken.

Aansprakelijkheid
Minecraftkrant.nl is niet aansprakelijk voor enigerlei schade die voortvloeit uit het gebruik van de diensten van Minecraftkrant.nl.

Wijzigingen
Minecraftkrant.nl behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het gebruik van de diensten van Minecraftkrant.nl na wijziging van de Algemene Voorwaarden impliceert akkoord met de gewijzigde voorwaarden.

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.