decolast

Deel je bouwwerken online met Remix3D


De ‘Better Together’ update was de grootste update tot nu toe in de Minecraft geschiedenis. Door de update is het mogelijk om met verschillende platforms samen te spelen. Ook zijn er meer maps, servers en add-on mogelijkheden. Gisteren kwam er een update uit die ondanks de ‘Better Together’ toch alleen beschikbaar is voor Windows-10: Het delen van je bouwwerken online.

Nee, niet het uploaden van je wereld maar het delen van een specifiek bouwwerk. Door het plaatsen van Structure Blocks kan je je bouwwerk meteen online plaatsen en bewerken. In een Structure Block moet je een aantal dingen instellen. Bijvoorbeeld hoeveel blokken je wilt uploaden en of je wilt dat entities/players ook meegenomen worden.


Als je een bouwwerk upload komt hij op Remix3D, het nieuwe platform van Microsoft. Hier kan je met Paint3D je bouwwerk decoreren. Ook kan je bouwwerken van anderen bekijken en zo inspiratie opdoen.

Klik HIER om bouwwerken van anderen te bekijken op Remix3D.

Deze update is al een paar maanden geleden laten zien maar is nu pas beschikbaar. Er wordt verwacht dat Remix3D binnenkort beschikbaar is voor alle platforms.


Reacties op Deel je bouwwerken online met Remix3D


  1. Mijnkreft_luffer_88 - Beantwoorden

    IK ga ook deze kastele bauwen! hij is zo koel! ik moet wel nog leren hoe je een nieuwe werelt maakt want mijn komputer is niet zo goet. xxx Storm