Deel je bouwwerken online met Remix3D

  • 2017-10-17
  • 1997 Bekeken
2017-10-17

De ‘Better Together’ update was de grootste update tot nu toe in de Minecraft geschiedenis. Door de update is het mogelijk om met verschillende platforms samen te spelen. Ook zijn er meer maps, servers en add-on mogelijkheden. Gisteren kwam er een update uit die ondanks de ‘Better Together’ toch alleen beschikbaar is voor Windows-10: Het delen van je bouwwerken online.

Nee, niet het uploaden van je wereld maar het delen van een specifiek bouwwerk. Door het plaatsen van Structure Blocks kan je je bouwwerk meteen online plaatsen en bewerken. In een Structure Block moet je een aantal dingen instellen. Bijvoorbeeld hoeveel blokken je wilt uploaden en of je wilt dat entities/players ook meegenomen worden.


Als je een bouwwerk upload komt hij op Remix3D, het nieuwe platform van Microsoft. Hier kan je met Paint3D je bouwwerk decoreren. Ook kan je bouwwerken van anderen bekijken en zo inspiratie opdoen.

Klik HIER om bouwwerken van anderen te bekijken op Remix3D.

Deze update is al een paar maanden geleden laten zien maar is nu pas beschikbaar. Er wordt verwacht dat Remix3D binnenkort beschikbaar is voor alle platforms.

Joep

Hallo allemaal! Ik ben redacteur bij MinecraftKrant! Ik speel Minecraft vanaf 2013.

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.