Eindelijk, hij is er: de Better Together update

  • 2017-09-24
  • 1637 Bekeken
2017-09-24

Na maanden wachten is hij er dan eindelijk, de Better Together update! Dit betekent dat spelers op de Xbox, mobiel, VR en Windows 10 samen kunnen spelen!


Spulletjes die je gekocht hebt op de Market place, kun je nu op alle platformen gebruiken. Ook de officiële minigame servers zijn gereleased. Met tientallen minigames en miljoenen spelers is er voor ieder wat wils. Je kunt spelen op Lifeboat, Mineplex, InPVP, en CubeCraft. Mojang heeft gezegd dat ze in de loop der tijd meer servers zullen toevoegen. 

En dat is nog niet alles. Er zijn nu papegaaien, banners, armorstands, gekleurd glas, vuurwerk, ravijnen, boekjes, jukeboxes, music discs en veel, veel meer! Ook zijn er veel tweaks waardoor alles soepeler werkt.

Je kunt deze nieuwe versie van Minecraft gratis krijgen als je de Xbox editie hebt. Op Android, iOS en Windows 10 krijg je de update automatisch. Als je Minecraft voor Xbox in de winkel hebt gekocht (dus op een CD'tje), moet je nog even wachten. Dit kan nog enkele dagen duren.

Mensen die op de Nintendo Switch spelen, zullen nog even moeten wachten. Volgens Mojang is het veel werk om deze update op de Switch uit te brengen. Switch-spelers moeten nog enkele maanden geduld hebben, in de winter zal de update verschijnen.
Heb je nog vragen? De Better Together FAQ is onlangs geüpdatet. De FAQ valt hier te vinden.


Roel

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.