Geen Minecon 2014, mogelijk wel Minecon in lente 2015

  • 2014-08-25
  • 1540 Bekeken
2014-08-25

Vu Bui, de COO van Mojang, heeft laten weten dat er dit jaar geen Minecon zal plaatsvinden en dat men in plaats daarvan mikt op een Minecon in de lente van 2015 en dat in Londen. Voorlopig ligt evenwel nog niets vast, dus Minecon 2015 is vooralsnog niet officieel bevestigd. Volgens Bui wil men pas communiceren wanneer er effectief zaken zijn vastgelegd, om te vermijden dat mensen alvast plannen maken die nadien weer gewijzigd zouden moeten worden.


Helaas is er nog wel wat anders; de toegangsprijs zou ook nog eens verhoogd worden aangezien het dan in Londen gaat gebeuren. Normaal is de toegangsprijs rond de $150, zeg €114. Volgend jaar zou het 150 Pond kosten, omgerekend €189. En dat is dan nog alleen je toegangsprijs!


Nogmaals, officiële berichtgeving is er nog niet, maar spaar in ieder geval alvast. Jammer dat er geen Diamond Blocks in real life zijn..

 width=

Alex

Oprichter en eigenaar van ASNGaming.net. Hij regelt daar al het werk, en zorgt voor aftermovies and shit. Eigenlijk de eindbaas van alles. Hier is hij eigenlijk een beetje meh.
Meer van hem lezen? Check het archief door op zijn naam te klikken!

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.