Minecon mob A: het monster van de oceaan

  • 2017-11-13
  • 2024 Bekeken
2017-11-13

Zoals je wellicht al gehoord hebt, worden er tijdens Minecon 4 nieuwe mobs aangekondigd. Eén van deze mobs wordt aan Minecraft toegevoegd. Welke van de 4 wordt dat? De keuze is aan jou!

Eén van de vier mobs is vandaag aangekondigd. Het is een monster dat diep in de oceaan leeft. Met zijn lange tong trekt hij je de diepte in. Zijn mond gebruikt hij om zich te verplaatsen. Het klinkt een beetje vreemd, en dat is het waarschijnlijk ook, maar het zou gaaf zijn als deze mob aan Minecraft werd toegevoegd. De oceanen in Minecraft zijn op het moment niet zo bijzonder. Hier en daar zie je een squid en soms kom je een onderwatertempel tegen, maar daar houdt het bij op. Deze mob maakt de oceanen een stuk spannender!De aankondiging, die werd verteld door Jeb, was erg kort en riep wat vragen bij mij op. Trekt deze mob je de diepte in als je in de oceaan zwemt, of ook als je in een bootje vaart? Als je namelijk wordt vermoord in de oceaan, is het erg moeilijk om je spulletjes terug te vinden. Dat roept gelijk een andere vraag bij mij op: spawnt deze mob willekeurig, of spawnt hij bij een bepaald gebouw zoals een onderwatertempel? Je wilt natuurlijk niet dat je per ongeluk over deze mob heen zwemt. Het zou handig zijn als je hem in de verte al kunt zien, zodat je hem kunt ontwijken. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de naam van de mob. Hij trekt je de diepte in met zijn tong en hij verplaatst zich met zijn mond, hij zal vast en zeker een aparte naam krijgen.

Waarschijnlijk bewaren ze alle details voor Minecon. Tijdens de Minecon livestream kun je stemmen op jouw favoriete mob. De mob die de meeste stemmen krijgt, wordt aan Minecon aangekondigd. Alle informatie over Minecon kun je op deze pagina vinden. 

Deze week worden er nog 3 andere mobs aangekondigd. Houd onze website in de gaten, want zodra Mojang een nieuwe mob aankondigt, schrijven wij er een artikel over!

Roel

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.