decolast

Minecraft nieuwsbrief & Redacteurs gezocht


Minecraft nieuwsbrief


Minecraftkrant.nl biedt vanaf heden ook een gratis Minecraft nieuwsbrief aan. Je kan vanaf nu op de hoogte blijven van het laatste nieuwsén genieten van exclusieve kortingen zonder je mailbox te verlaten. Inschrijven kan simpel via de handige widget aan de zijkant van de site. Gewoon even je e-mailadres invullen, op aanmelden klikken, de link in de bevestigingsmail openen (check ook je spambox als je geen mail vindt) en klaar is Kees!

Redacteurs gezocht


Minecraftkrant heeft de laatste tijd heel veel paginaviews gegenereerd en is nu op zoek naar enkele schrijvers die geïnteresseerd zijn in het schrijven van Minecraft artikelen in onze redactie.

Wat kan je van ons verwachten? De nodige rechten op de site voor het plaatsen van artikels, een gezellige Skype-groep met een team dat altijd klaarstaat om je een handje te helpen, eeuwige roem door de vermelding van de auteur bovenaan elk artikel,...

Heb je interesse hierin? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dennis via mail (info[at]serverbuilds[dot]nl) of Skype (voeg hiervoor het e-mailadres hiernaast toe).

Ik wens je nog veel leesplezier toe op Minecraftkrant! Vragen mogen uiteraard gesteld worden.

Niels, hoofdredacteur Minecraftkrant.nl

 

 

 

Reacties op Minecraft nieuwsbrief & Redacteurs gezocht


 1. Jacklyne Kool - Beantwoorden

  Wat een leuk spel is minecraft! Wie komt samen met mij minecraften? Add me: jacklyne893

 2. Max Sur - Beantwoorden

  Ik heb veel verstand van mjnecraft en wil graag redacteur worden xxx Max Sur

 3. Arian Kuijer - Beantwoorden

  Ik speel al heel lang minecraft en ben erg geïnteresseerd in deze baan. Ik weet veel over minecraft en ben er erg goed in! Ik hoop dat ik deze baan kan krijgen...

 4. Kleine nee - Beantwoorden

  Ik wil graag Minecraft redacteur worden