Minecraft nieuwsbrief & Redacteurs gezocht

  • 2015-07-29
  • 1821 Bekeken
2015-07-29

Minecraft nieuwsbrief


Minecraftkrant.nl biedt vanaf heden ook een gratis Minecraft nieuwsbrief aan. Je kan vanaf nu op de hoogte blijven van het laatste nieuws én genieten van exclusieve kortingen zonder je mailbox te verlaten. Inschrijven kan simpel via de handige widget aan de zijkant van de site. Gewoon even je e-mailadres invullen, op aanmelden klikken, de link in de bevestigingsmail openen (check ook je spambox als je geen mail vindt) en klaar is Kees!

Redacteurs gezocht


Minecraftkrant heeft de laatste tijd heel veel paginaviews gegenereerd en is nu op zoek naar enkele schrijvers die geïnteresseerd zijn in het schrijven van Minecraft artikelen in onze redactie.

Wat kan je van ons verwachten? De nodige rechten op de site voor het plaatsen van artikels, een gezellige Skype-groep met een team dat altijd klaarstaat om je een handje te helpen, eeuwige roem door de vermelding van de auteur bovenaan elk artikel,...

Heb je interesse hierin? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dennis via mail (info[at]serverbuilds[dot]nl) of Skype (voeg hiervoor het e-mailadres hiernaast toe).

Ik wens je nog veel leesplezier toe op Minecraftkrant! Vragen mogen uiteraard gesteld worden.

Niels, hoofdredacteur Minecraftkrant.nl

 

 

 

Niels

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.