decolast

Minecraft serverlijst!


Vandaag is onze serverlijst officieel online gegaan! Je kunt nu je server registreren op onze serverlijst en straks profiteren van alle bezoekers die je zult trekken naar je server.

Momenteel is de serverlijst nog wel in ontwikkeling, maar de vaste basis staat in ieder geval alvast. Het is wel verplicht een account te hebben om een server te registreren.

Klik hier om de serverlijst te bekijken, en klik hier om je server aan te melden voor onze serverlijst!

Tevens is het mogelijk om je server met Votifier te koppelen in de server instellingen.


Reacties op Minecraft serverlijst!


 1. Niels Kinoo - Beantwoorden

  @Siemen: Reacties vind ik wel een goed idee, dan kunnen we ongeveer hetzelfde systeem gebruiken als bij de reacties op nieuwsartikels (maar dan ook met reactie op reactie). Wat betreft de kolommen, ik ben het er mee eens dat een lijst een goed idee is, maar we moeten zien dat we niet alles kopiƫren van andere serverlijsten en een beetje uniek zijn.

 2. Siemen Rotensen - Beantwoorden

  Oeh nice!Hoe diep kunnen we op elkaar reageren? :P

 3. Siemen Rotensen - Beantwoorden

  @DennisMischien een idee om een reactie feature toe te voegen? Net zoals op Youtube dat je op reacties kan reageren en dat jou reactie dus onder die van iemand anders komt te staan.Overigens lijkt het me voor de serverlijst beter dat je echt een lijst hebt en geen 2 kolommen, Dat je dus echt het serverlijst effect krijgt zoals dat van Serverpact bijvoorbeeld.

 4. Niels Kinoo - Beantwoorden

  Ook votifier support is nu aanwezig, je kan nu spelers laten voten op je server. De serverlijst wordt steeds voorzien van nieuwe functies! :) Dank aan Dennis en Tim

 5. Dennis Smink - Beantwoorden

  @MatthiasMomenteel is dit een voorbeeld dat het mogelijk is om premium te krijgen op onze serverlijst, de voorbereidingen zijn hiervoor getroffen. We gaan het binnenkort mogelijk maken dat gebruikers premium kunnen aanschaffen voor een hele scherpe prijs.

 6. matthias Hermans - Beantwoorden

  Hoe word je premium?