Minecraft: Story Mode komt naar Wii U & Personage kiezen & Releasedatum bekend

  • 2015-09-02
  • 1590 Bekeken
2015-09-02

Edit: Dit artikel is niet meer up-to-date. Check nieuwere artikels en de update.

De laatste dagen is heel wat informatie over Minecraft: Story Mode bekend geworden. Hieronder zet ik het even op een rijtje voor je! Moest je nog niet weten wat Minecraft: Story mode is, dan raad ik je aan om dit en dit artikel te bekijken.

Minecraft: Story Mode komt ook naar de Wii U!


Naast de PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, iOS en Android komt deze spin-off van Minecraft ook naar de Wii U. Dat is verrassend, aangezien de 'echte' Minecraft nog niet bestaat voor de Wii U of andere Nintendo consoles. Of we de 'echte' Minecraft in de toekomst kunnen verwachten bij Nintendo apparaten is nog niet duidelijk, maar zowel Mojang als Nintendo staan open voor Minecraft op deze toestellen. We hopen alvast dat we Minecraft daar binnenkort kunnen vinden.Een ander vreemd feitje is dat Minecraft: Story Mode er (nog) niet komt voor Windows 10 (wel in de desktopinterface) of Windows Phone ondanks dat Microsoft de eigenaar is van Mojang.

Kies je eigen personage in Story Mode!


Tot nu toe was het altijd bekend dat Minecraft: Story Mode niet om Steve, maar om Jesse (met de stem van Patton Oswalt) ging draaien. Nu wordt duidelijk dat spelers hun eigen personage kunnen kiezen. Op de foto is te zien dat men zelf een huidskleur kan kiezen, en zowel mannelijke als vrouwelijke personages zijn mogelijk. De stem van vrouwelijke personages is Catherine Taber. Volgens NU.nl is dit de eerste keer dat spelers zelf een personage kunnen kiezen in een game van Telltale.[caption id="attachment_952" align=alignnone width=800] width= 800= Bron foto & meer foto's : https://toucharcade.com/ -> https://toucharcade.com/2015/08/28/minecraft-story-mode-character-screens/[/caption]

De releasedatum van deze spin-off is bekend!


Volgens GamerLiner gaat Telltale de game releasen op 30 oktober. We zijn benieuwd of deze datum klopt en op welke platformen de game die dag beschikbaar zou zijn, de iOS en Android versie zou mogelijk wat later kunnen komen. Ook is de vraag hoeveel de game gaat kosten. Afwachten dus!Update: Mojang heeft bekendgemaakt dat de game (eerste episode) al beschikbaar wordt op 13 oktober.De PlayStation Vita en Wii U versie komen later.Niels

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.