decolast

Wat is er nieuw in 1.10?


Zoals velen weten is de Minecraft versie 1.10 al een tijdje uit, in dit artikel bespreek ik voor de mensen die nooit de update logs lezen, de dingen die zijn toegevoegd of zijn verwijderd!

Hieronder een lijstje met de globale updates (ik bespaar jullie alle background information over de bugfixing ;))

+ ijsberen zijn toegevoegd (Polar Bear)

+ Husk is toegevoegd (Dat is een soort zombie villager uit de desert biome)

+ Stray is toegevoegd (Dat is een snow biome skeleton)

+ Auto-Jump is toegevoegd, je kan dus zoals mensen misschien herkennen van Minecraft PE, zonder op spatie te drukken tegen blokken aanlopen en dan wordt er automatisch gesprongen.

+ Fossielen, je kan nu fossielen boven en onder de grond vinden (boven de grond vooral in Dessert biomes) Ze zijn gemaakt van bone blocks die je maakt door 9 bones in een crafting table te doen.

+ Magma block is toegevoegd, dat is een blok dat je in de nether vindt, als je erop staat krijg je damage, alleen als je geshift bent gebeurt dat niet (Dat is dus nog een bug)

+ Nether Wart block en Red Nether bricks toegevoegd, bij de eerste is het heel simpel 9 nether wart in een crafting table en bij de tweede is het principe hetzelfde als bij nether bricks maar dan met nether rack.

+ Villages worden nu qua stijl beter aangepast op de biome waar het zich bevindt.

+ Het gerucht gaat dat enderman in de nether zijn...

- Herobrine is zoals alle vorige versies opnieuw verwijderd...

Ik hoop hiermee een beetje nog een duidelijker beeld te geven van wat "Minecraft 1.10 - The Frostburn Update" nou precies in petto heeft. In mijn volgende artikel behandel ik de nieuwste geruchten over de volgende versie van Minecraft...

Groeten Gabriel


Reacties op Wat is er nieuw in 1.10?