Weg met mylittlepony1235, tijd voor een nieuwe nickname!

  • 2015-01-07
  • 1710 Bekeken
2015-01-07
Update: Namechanges zijn intussen mogelijk. Alle informatie is te vinden op https://old.minecraftkrant.nl/2015/02/04/namechanges-vanaf-vandaag-mogelijk/

Het is al een tijdje geleden dat Minecraft/Mojang een echt dingetje de wereld heeft ingestuurd. Dat was toen het bericht dat je je eigen nickname/gametag kan veranderen. Na maanden niks meer gehoord te hebben, heeft iemand het toch gelekt. Kristoffer Jelbring, een developer bij Mojang, heeft een teaser geplaatst op Twitter waarin duidelijk werd dat er wordt gewerkt aan de optie om je naam te wijzigen in Minecraft.

https://snapr.pw/i/3e05148e10.png

Op een support-pagina van Mojang staat al geruime tijd dat Minecraft op dit moment geen naamswijzigingen ondersteunt en dat dit een plan is voor de toekomst. Je username wijzigen gaat kosteloos worden en is beperkt tot een paar wijzigingen in een bepaalde periode.

“ ​Username changes will not be available before Minecraft version 1.8. This does not mean that 1.8 is the release date for the username change feature.”


Inmiddels in Minecraft versie 1.8 al uit, het wijzigen van je nickname wordt toegevoegd in een latere update. Waarschijnlijk over minder dan een maand.

Found on ASNGaming.net

Alex

Oprichter en eigenaar van ASNGaming.net. Hij regelt daar al het werk, en zorgt voor aftermovies and shit. Eigenlijk de eindbaas van alles. Hier is hij eigenlijk een beetje meh.
Meer van hem lezen? Check het archief door op zijn naam te klikken!

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.