What's up Minecraft - 29 oktober 2017

  • 2017-10-29
  • 2369 Bekeken
2017-10-29

Minecraft.net wordt erg vaak aangevuld met updates. Over veel van deze updates kunnen wij geen uitgebreid artikel schrijven. Daarom hebben we besloten ze eens in de zoveel tijd op een rijtje te zetten. Welkom bij de allereerste editie van What's up Minecraft!
  • De allereerste snapshot van Minecraft (Java editie) 1.13 is uit! Na enkele maanden te hebben gewacht, is 'ie er dan eindelijk! Zoals je waarschijnlijk al weet, wordt 1.13 een technische update. Er zal geen nieuwe content worden toegevoegd, er zullen alleen dingen op de achtergrond worden veranderd. Hierdoor kunnen de developers van Minecraft het spel in de toekomst makkelijker updaten.
  • Mixer komt naar Minecraft (Win10 / mobiel / etc.)! Je kunt vanaf 1.2.5 nu livestreamen via een platform genaamd Mixer. Zo speciaal is dat niet, toch? In de Java Editie van Minecraft kunnen we al jaren via Twitch broadcasten. Ze hebben er even over nagedacht en hebben wat gaafs verzonnen: met Mixer kun je delen van het spel interactief maken! Bijvoorbeeld: je bent een parkour run aan het streamen. Je kunt je kijkers laten beslissen welke obstakels op jouw pad komen. Dit kunnen ze beslissen door op knopjes te klikken via de Mixer website.
  • Het is Halloween op de Minecraft (Win10 / mobiel / etc.) servers! Zo kun je gave Halloween-themed spelletjes doen op deze officiële servers. Alle lobby's zijn omgetoverd en er lopen enge monsters rond. Wees er snel bij! Dit evenement duurt tot 31 oktober. Speel je Minecraft Java Editie? Ook hier zijn veel servers omgetoverd.
  • Heb je een brandende vraag aan het Minecraft team? Je vraag kan nu beantwoord worden! Minecraft gaat namelijk een video maken waarin ze vragen beantwoorden over Minecraft Java Editie. Je kunt hier je vraag stellen en misschien zie je jouw vraag binnenkort wel verschijnen in hun Youtube video: https://twitter.com/Minecraft/...
  • Minecraft is beschikbaar op Android en iOS in China! Het was al beschikbaar op de PC, maar nu ook op de telefoon.
  • Er wordt al aan Minecraft 1.14 gewerkt?! Jup, dat is waar! De eerste snapshot van 1.13 is net uit, maar er wordt al gewerkt aan 1.14. Dinnerbone zei op Twitter: "After 1.13 we'll be back to your regularly scheduled feature-creeps. 1.14 is already in the works!".
  • Jasper heeft nieuwe screenshots met ons gedeeld! Jasper is een medewerker van Mojang die alle textures gaat veranderen. Hieronder zie je de nieuwe textures van glowstone, quartz, sand en van de cavespider. (Bekijken in een betere resolutie? Check even zijn Twitter: https://twitter.com/JasperBoer...)


Notificatie ontvangen wanneer er een nieuw artikel verschijnt? Registreer een account op en vink 'Nieuwsbrief ontvangen' aan. Heb je Twitter? Het zou leuk zijn als je ons zou volgen!

Roel

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.