Redacteur worden op Minecraftkrant?

Op Minecraftkrant.nl willen we de Nederlandstalige Minecraft fans samenbrengen en informeren over het spel (en de community) d.m.v. nieuwsartikelen, (bouw) tutorials, reviews, servers... Dat kunnen we niet alleen! Ook jij kan vrijblijvend gast artikelen indienen op onze website of je aanmelden om in ons gezellig team schrijver te worden voor de MinecraftKrant! Voel je welkom om mee te doen!


Gast artikel indienen

Als je voor het eerst wil schrijven op de website vragen we om een gast artikel te schrijven. Iedereen kan dit onbeperkt en gratis doen, ook lezers die geen interesse hebben om 'vast' schrijver te worden zijn uiteraard welkom om dit doen. Alle goede gast artikels zullen worden goedgekeurd en op de website verschijnen (onder je eigen naam, desgewenst zonder achternaam) . Tevens krijg je bij je eerste goedgekeurde gast artikel een gratis Minecraft sleutelhanger ter waarde van  €9,99 (zolang de voorraad sterkt).

Ga naar https://www.minecraftkrant.nl/nieuws/gast-artikel

Interesse om daarna vast redacteur te worden?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een gezellig team om mee te werken en dat klaarstaat ook om je te helpen. Vroeger deden we dit via Skype, tegenwoordig hebben we een privé staff kanaal op Slack voor het Minecraftkrant team waar het (bijna) elke dag weer gezellig is.
  • De nodige rechten in ons uitgebreide panel voor het plaatsen van artikels.
  • Eeuwige roem bij je artikels.
  • Zeer veel views op de website.
  • Een goede, gedeeltelijk zelf gecodeerde website waar we altijd op het punt staan om nieuwe functies toe te voegen zoals de serverlijst en de marktplaats.

Wat verwachten we van jou?

  • De nodige motivatie voor het schrijven van Minecraft artikelen op onze website. Er zijn helemaal geen verplichtingen of echt een minimum aan artikels die je moet schrijven. Wel willen we een actief team behouden.
  • Kunnen werken in een team, dus volwassen gedrag.
  • Goede kennis van algemeen Nederlands. Een spelfout is helemaal niet erg, maar het is wel de bedoeling om degelijke en vlot leesbare artikels te publiceren op de website.

Aanmelden

Stuur een mailtje naar Dennis (info[at]minecraftkrant[dot]nl) met je motivatie. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Als je niets hoort van ons kan het zijn dat we je mail niet goed ontvangen hebben, stuur ons dus gerust een berichtje als dat het geval zou zijn. Je kan Dennis ook vinden op de Slack pagina van ServerBuilds.
Nog vragen? Laat een reactie achter of neem contact op met iemand uit het team.

Veel schrijf- en leesplezier gewenst!

Niels
Namens het Minecraftkrant team

Laatste wijziging: 8/08/'17 door Niels