Kings and Emeralds

▬▬▬▬▬▬▬▬|Kings & Emeralds|▬▬▬▬▬▬▬▬

Wij zijn Kings & Emeralds. Dé kingdom server voor 1.13.2. Wij focussen ons vooral op het roleplay aspect binnen kingdom en maken hier ook optimaal gebruik van.

Waarom Kings & Emeralds?

- 1.13.2
- Gezellige community
- Roleplay georiënteerd
- Oorlogen & raids
- Evenementen
- Staff 24/7 bereikbaar
- Dynmap
- Geen lagg

Zorg dat je in onze Discord zit voor de nieuwste updates en om je aan te sluiten bij onze fantastische community.

https://discord.gg/dr59Uxq

Heb je nog vragen over de server? Contact een van onze teamleden .

Hopelijk tot gauw, op Kings & Emeralds.


Tags

Survival Kingdom

Versies

1.13

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic Minecraft is exact 10 jaar geleden (2009) voor het eerst gepubliceerd. Dat is een hele tijd geleden. Wat begon als een simpel spel dat je gratis kon downloaden, eindigde in een doorontwikkelde game op nagenoeg elk platform met in totaal meer dan 100..

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A Veranderingen in 19W02A Nieuw in de 19W02A snapshot is onder anderen het kampvuur waar je heel langzaam je eten kan koken. Cartografie tabel toegevoegdTeammsg-commando toegevoegd dat een bericht stuurt naar alle spelers in je teamKampvuur toegevo..

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven Het eerste seizoen van de Minecraft Story modes is vanaf nu ook op Netflix te zien In 2015 kwam de eerste episode van de Minecraft story mode uit voor de PC en consoles. Nu een paar jaar later brengt Netflix weer nieuw leven in de Minecraft story mo..