Playtopia!

Playtopia.

Minetopia met een eigen sneetje creatie,

- Custom map met 160+ plots allemaal voor jullie

- Seizoenskleding.

- Oldschool Minetopia.

Wij willen met playtopia het oude minetopia gevoel terughalen. zonder graycoins en luckyshards.
Fitheid en geld, daar draait het om. Kan jij de rijkste worden in playtopia? Of ga je de politiek in om burgemeester te worden en later zelf Minister?

Waag je kans en speel gratis op playtopia.
Wij zoeken momenteel nog een heleboel mensen die een CEO job willen.
Laat deze kans niet liggen.


Tags

Survival Vanilla Economy RPG Nederlands

Versies

1.12

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A Veranderingen in 19W02A Nieuw in de 19W02A snapshot is onder anderen het kampvuur waar je heel langzaam je eten kan koken. Cartografie tabel toegevoegdTeammsg-commando toegevoegd dat een bericht stuurt naar alle spelers in je teamKampvuur toegevo..

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven Het eerste seizoen van de Minecraft Story modes is vanaf nu ook op Netflix te zien In 2015 kwam de eerste episode van de Minecraft story mode uit voor de PC en consoles. Nu een paar jaar later brengt Netflix weer nieuw leven in de Minecraft story mo..

Minecraft 1.13 pre-release 7

Minecraft 1.13 pre-release 7 Veranderingen in 1.13-PRE7 Lang openstaande issues met lettertypes zijn opgepaktMaps zijn lichtelijk gewijzigd (meer informatie hier)Alle waterlogged blokken hebben nu de 'drip animation'Meer bugfixes Bugfixes MC-37557 - Sometimes a minecart..