RamboMC

RamboMC
___________________________________________________________

Hallo Minecrafters!
Ben jij nou opzoek naar een Nederlandse Survival server?
Dan zit je bij play.rambomc.nl op het goede adress.
___________________________________________________________

RamboMC is een Nederlandse en Belgische Minecraft server, wij bieden crates, een gebalanceerde economy, shop en nog veel meer aan.
Wij blijven continu onze server updaten om de spelers steeds iets nieuws aan te bieden en niet zo eenvoudig uitgespeeld te zijn.
Zo lanceren wij binnenkort Skills, Custom Items en een vernieuwde spawn.
Wij runnen momenteel op een SSD i9 core en verzekeren jouw ervan vlekkeloos te kunnen spelen.
Ons Staff-Team staat altijd voor jouw klaar indien je ergens mee zit, of het nou iets persoonlijks is dat je kwijt wilt of een vraag over de server of vooruitgang in het spel.
___________________________________________________________

Wij zijn een server die niet gedreven is op het behalen van winst, maar gedreven op het verbeteren van de server.
Hierdoor gaat al het geld wat wij verdienen ten alle tijden niet in onze eigen zak, maar in investeringen zoals Custom Plugins, Premium Plugins en een verhoogd geheugen van de server.

Server IP: play.rambomc.nl
Store: rambomc.craftingstore.et


Tags

Survival Economy Nederlands

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..