SanctumMC

SanctumMC; een nieuw project gemaakt door de makers van GeslotenKingdom en The Rise to Glory. Voor velen spelers klinken deze servers bekend in de oren. Met SanctumMC zagen we nieuwe kansen, en waren we het erover eens dat met alle ervaring die de afgelopen jaren is opgedaan een nieuw concept te maken. Een server waar alle krachten en kennisjaren gebundeld worden tot een gezamenlijke server! Een server waar we elke keer weer klimmen in professionaliteit en niveau, en waar de spelers gezellig aansluiten voor maar één ding: Kingdom spelen.

Kies je kingdom en strijd voor de winst. Kies jouw pad in deze grote duistere wereld… met alle risico’s van dien.
Bouw, ontwikkel, vecht en handel…
Wie kan zichzelf uitroepen tot het ultieme rijk van SanctumMC?

Versla bosses, val kingdoms aan, verdedig je kingdom, sluit allianties, ga op avontuur, voltooi quests, maak contact met duistere karakters... en kijk wat ze voor je kunnen doen (of andersom!)

DISCORD: https://discord.gg/epWWKZZ
IP: PLAY.SANCTUMMC.NL
TRAILER: https://youtu.be/kSt1ufYrKns


Tags

Kingdom

Versies

1.12

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..