SharpSwords NU Tastytastic.

SharpSwords is een een klein netwerk met op het moment 3 verschillende Gamemodus: Creative (Traincarts), Player Servers en Factions. Creative is de server waarbij je doormiddel van een plot te claimen een stuk land toegewezen krijgt waar je op kunt bouwen, om dit extra speciaal te maken kun je onder andere gebruik maken van: Traincarts, Wireless Redstone en WorldEdit. Met deze plugins kun je bijvoorbeeld je eigen ThemePark maken met attracties waar andere in kunnen! Player servers is de andere gamemode op SharpSwords. Hierbij kun je je eigen gratis mini-server opzetten. Op deze mini server kun je volledig zelf bepalen wat je doet! Om je daarbij te helpen zijn er ook een aantal plugins beschikbaar om de server naar jouw zin te veranderen! Deze plugins kun je zelf in of uitschakelen en beheren. Sindskort hebben we ook een factions server! In deze server kun je zoals in de meeste factions servers samen met vrienden een faction beheren en andere factions aanvallen, bij onze factions server is ook economie belangrijk, je kunt onder andere je eigen shops maken, auctions starten, rent een stukje land in de spawn voor een shop of beproef je geluk in de casino! Er word continu gewerkt om de ervaring op SharpSwords te verbeteren en we blijven dit in de toekomst dan ook zeker doen.
We hopen je snel te kunnen verwelkomen op Play.SharpSwords.net !


Tags

Creative Factions

Versies

1.8 1.9 1.10

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..