Simple Vanilla

Leuke Hermit like Server die 100% Vanilla is.
JOIN ONS!!! wij zoeken actieve en gezellige spelers om een actieve community te bouwen :D
We hebben een Whitelist en geen plugins, ook zijn we bezig met het opzetten van een shopping district.

We hebben een Discord voor de server wil je onze server Joine ??? dan kan je een whitelist reqeust in vullen op de discord
We zijn voornamelijk opzoek naar actieve mensen die bijna dagelijks spelen.
Eveneens hopen wij een volwassen en gezellige zweer te creƫren op de server, leeftijd speelt geen rol zolang je mee kan komen met de groep.

HOPELIJK TOT SNEL ;)

Onze Discord https://discord.gg/dDwgpk4


Tags

Survival Vanilla Whitelist Nederlands

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..