VitusKingdom

Hey jij daar! Ja jij! Zoek je nog een fijne gezellige kingdom server? dan heb je die nu gevonden join VitusKingdom.serv.nu we zoeken nog paar Koningen dus wees snel!
Wij zijn een gezellig maar niet zo groot Kingdom servertje!
Ons IP: VitusKingdom.serv.nu
Versie: 1.8
Discord: https://discord.gg/RXUAd6M
Webshop: http://vituskingdom2019.tebex.io/


Tags

Kingdom Survival

Versies

1.8

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic Minecraft is exact 10 jaar geleden (2009) voor het eerst gepubliceerd. Dat is een hele tijd geleden. Wat begon als een simpel spel dat je gratis kon downloaden, eindigde in een doorontwikkelde game op nagenoeg elk platform met in totaal meer dan 100..

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A Veranderingen in 19W02A Nieuw in de 19W02A snapshot is onder anderen het kampvuur waar je heel langzaam je eten kan koken. Cartografie tabel toegevoegdTeammsg-commando toegevoegd dat een bericht stuurt naar alle spelers in je teamKampvuur toegevo..

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven Het eerste seizoen van de Minecraft Story modes is vanaf nu ook op Netflix te zien In 2015 kwam de eerste episode van de Minecraft story mode uit voor de PC en consoles. Nu een paar jaar later brengt Netflix weer nieuw leven in de Minecraft story mo..