Server favicon

Woodycraft
Woodycraft Minecraft Server IP address, version and information. View this page for more information about the Woodycraft Minecraft Server.

Labels

Survival

Vanilla

Economy

Woodycraft

Serverstatistieken

Spelers
0 / 20
Keer bekeken
1639x
Likes
380×
Stemmen
0
Versie
--
Ping
51

Beschrijving

Woodycraft is een Nederlands-talige SMP survival server. Wij updaten altijd naar de laatste minecraft versie zodat je altijd van de nieuwste updates kunt genieten! De server beschikt over een anti-cheat en anti-grief plugin, zo doen onze creepers geen block-damage op claims en kun je je projecten claimen. Griefen of het gebruiken van hacks is streng verboden. Het is een leuke en gezellige community met een actief staff team die ook te bereiken is via discord. Een kleine opsomming van wat we te bieden hebben en wat ons uniek maakt: - Brewery, brouw je eigen dankjes en pas op maak je zelf niet dronken! - slimefun, een Vanilla mod pack ervaring, speel machines,tools en velen andere items vrij! - Elke week is er een Happy Hour waarin je Xp,economie en andere bonussen krijgt. - Schilder je eigen pixel schilderijen op canvas. - Bewerk armorstands ter decoratie voor je projecten en breng je project tot leven. - Geen PvP, dus een veilige en relaxte omgeving voor na school of je werk. - De server draait geheel op een speler-gebaseerde economie. - De difficulty staat op HARD. We hopen dat je veel speel plezier zal hebben bij Woodycraft!

Frequently asked questions

80.60.47.162:25569

Survival

Vanilla

Economy

No version found for this server

Netherlands

Contact support team

Recensies (0)

No reviews yet

Adres

80.60.47.162:25569

Bezoek Discord

Klik om Discord te bezoeken

Bezoek website

Klik om website te bezoeken

How to join

How to join Woodycraft

View Graphs

Server stats Woodycraft

Advertentie

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.