Server favicon

Woodycraft
Woodycraft Minecraft Server IP address, version and information. View this page for more information about the Woodycraft Minecraft Server.

Labels

Survival

Vanilla

Economy

Woodycraft

Serverstatistieken

Spelers
0 / 20
Keer bekeken
1565x
Likes
366×
Stemmen
0
Versie
--
Ping
51

Beschrijving

Woodycraft is een Nederlands-talige SMP survival server. Wij updaten altijd naar de laatste minecraft versie zodat je altijd van de nieuwste updates kunt genieten! De server beschikt over een anti-cheat en anti-grief plugin, zo doen onze creepers geen block-damage op claims en kun je je projecten claimen. Griefen of het gebruiken van hacks is streng verboden. Het is een leuke en gezellige community met een actief staff team die ook te bereiken is via discord. Een kleine opsomming van wat we te bieden hebben en wat ons uniek maakt: - Brewery, brouw je eigen dankjes en pas op maak je zelf niet dronken! - slimefun, een Vanilla mod pack ervaring, speel machines,tools en velen andere items vrij! - Elke week is er een Happy Hour waarin je Xp,economie en andere bonussen krijgt. - Schilder je eigen pixel schilderijen op canvas. - Bewerk armorstands ter decoratie voor je projecten en breng je project tot leven. - Geen PvP, dus een veilige en relaxte omgeving voor na school of je werk. - De server draait geheel op een speler-gebaseerde economie. - De difficulty staat op HARD. We hopen dat je veel speel plezier zal hebben bij Woodycraft!

Frequently asked questions

80.60.47.162:25569

Survival

Vanilla

Economy

No version found for this server

Netherlands

Contact support team

Recensies (0)

No reviews yet

Adres

80.60.47.162:25569

Bezoek Discord

Klik om Discord te bezoeken

Bezoek website

Klik om website te bezoeken

Advertentie

Hoe speel je Minecraft

01

Koop Minecraft

Als je dat nog niet hebt gedaan, moet je Minecraft kopen. Dit kun je doen via de officiële Minecraft-website of via het platform waarop je van plan bent het spel te spelen (bijv. Xbox, PlayStation, Nintendo Switch).

01

02

Open Minecraft

Zodra je Minecraft hebt gekocht, open je het spel op het platform van je keuze.

02

03

Klik op "Multiplayer"

Vanuit het hoofdmenu klik je op de optie "Multiplayer" om beschikbare servers te bekijken.

03

04

Voeg server toe

Klik op "Server toevoegen" en voer de naam en IP-adres van de server in. Je kunt het IP-adres vinden door op een van de servers in onze lijst te klikken.

04

05

Verbind met de server

Nadat je de server hebt toegevoegd, klik je erop in de serverlijst en klik je op "Verbinden" om verbinding te maken.

05