Pocket Edition - Update 0.10.4

Pocket Editon - Update 0.10.4
Deze week is het weer tijd voor een update rondom Minecraft Pocket Edition! Deze week is de update 0.10.4 uitgebracht en heeft uiteraard weer enkele nieuwe features met zich mee gebracht.
Wat is er nieuw in deze update?
 In deze update zijn er enkele nieuwe features gekomen:

 • Er zijn heel veel bugs gefixed

 • Het water lijkt nu ook echt meer op water dan voorheen

 • Void fog lijkt nu ook echt meer op void fog dan voorheen

 • Meer particles als voorheen!

 • Getinte bliksem op het terrein en mobs

 • Verbeterde prestaties op diverse apparaten

 • Er zijn meer hekken/poortjes meegebracht in deze update, dus je hebt nu genoeg keus!

 • Goud mijnen in Mesa Biomes, dus van het ene moment op het andere moment kan je zomaar rijk zijn!

 • Baby dieren kunnen nu zwemmen zonder dat ze verdrinken


Alvast wat kleine info over de update 0.11.0!
Misschien is het je al opgevallen; De ontwikkelfase is van 0.10.4 naar 0.11.0 gegaan. Dit betekend dus dat er een grote update aankomt! Een nieuwe feature die komt in de update 0.11.0 is de komst van Potion effecten. Op dit moment zijn alleen nog de effecten toegevoegd. Om volledige potions te willen brouwen moet je uiteraard naar de Nether.

ee0a60d53a
Ook is er een andere feature bekend gemaakt: Skins! Vanaf de update 0.11.0 is het mogelijk om een skin in te stellen. Ik denk dat dit toch wel de meest mooie feature is in de nieuwe update omdat waarschijnlijk heel veel mensen hier op hebben gewacht.

d878b8dcb4
Er is ook bekend gemaakt dat je de naam van een wereld kunt veranderen, een hele nieuwe feature dus! Ook kun je aangeven welke Seed je wilt, of je wereld survival is of creative. En nog iets; Je kunt instellen dat het op je wereld altijd dag is!

2
De ontwikkelaars hebben ondertussen 3D grass toegevoegd en ze zijn nu bezig om boten toe te voegen in de nieuwe update! Nu kun je dus eindelijk over de grote zeeën van Minecraft varen!

518137a744

98eb3382e9
Ook is er aangegeven dat er misschien binnenkort giftige Cave Spiders worden toegevoegd aan mineshafts. Er wordt ook gespeculeerd dat als je rauw vlees eet ook een giftig effect kan krijgen.
De datum van de nieuwe update 0.11.0 is nog niet bekend!
 

Reacties op Pocket Edition - Update 0.10.4


 1. darryl cozijnsen - Beantwoorden

  i git an idea make a spawn donky eggand why cant you mine in the sand biome and can it well in earht biome lets think about it