Schrijvers/bloggers gezocht!


Wij zoeken voor onze krant nog schrijvers die het leuk vinden om alle nieuwe artikelen over minecraft te plaatsen! Ook tutorials en weetjes zijn altijd erg handig natuurlijk.

Voel jij het toetsenbord onder je handen branden, weet je alle ins en outs van Minecraft? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Je kunt contact opnemen via info{at}minecraftkrant.nl! Je kan alvast een gast artikel indienen via https://www.minecraftkrant.nl/nieuws/gast-artikel, je bent uiteraard ook welkom om dit te doen als je geen 'vaste' redacteur wilt worden.

Edit 8/08/'17: Voor alle informatie, zie https://www.minecraftkrant.nl/redacteur-worden-op-minecraftkrant

Alvast bedankt!


Reacties op Schrijvers/bloggers gezocht!


  1. Rick markink - Beantwoorden

    Beste minecraftkrant ik zal wel willen helpen met de schrijver/blogger ik ben een groot fan van minecraft. Ik zal me willen aanmelden als dat nog kan. Vriendelijke groetRick Markink

  2. Niels - Beantwoorden

    Beste Rick, Dit is uiteraard nog mogelijk. Sterker nog, we blijven op zoek naar mensen die artikels willen schrijven op de website. Ik heb daarom ook bovenstaand bericht en de gelinkte pagina opgefrist voor als je meer informatie zou willen hebben. Je kan alvast een gast artikel indienen via: https://www.minecraftkrant.nl/nieuws/gast-artikelAlvast bedankt voor je medewerking!Niels, hoofdredacteur Minecraftkrant