AedisMC (1.12) PREMIUM

-------==== Join via: mc.aedismc.nl ====-------

AedisMC is een (voornamelijk) nederlands-belgische 1.12 Hard Survival server met een kleine maar hechte community. Om de survival nog wat leuker te maken hebben we plugins als McMMO, Mobcatcher en Marry.

We houden niet van griefers, griefen is dan ook verboden op onze server. Om dit tegen te gaan hebben we plugins die ervoor zorgen dat je kisten, deuren etc. automatisch gelockt zijn. Word je toch gegriefd? Dan zal een stafflid de griefer bannen en de grief ongedaan maken.

Ook hebben we een dynmap waar je de map van onze server kan bekijken, aedismc.nl/dynmap
Wil je graag meer informatie over onze server? Dat kun je vinden op onze site aedismc.nl!

Hopelijk zien we je snel op onze server!

~ Druid & Annie, de owners

-------==== Join via: mc.aedismc.nl ====-------


Tags

Survival Minigames Economy Engels Nederlands Bungeecord

Versies

1.12

1.13 laat nog even op zich wachten, maar 1.14 komt eerder!

1.13 laat nog even op zich wachten, maar 1.14 komt eerder! We wachten al een behoorlijke tijd op de 1.13 update. Enkele dagen geleden kondigde Mojang aan dat de 1.13 update nóg later zal komen. Dit komt omdat de World Generator volledig wordt aangepast en dit neemt meer tijd in beslag dan dat ze hadden gedac..

Enkele nieuwe textures voor Minecraft zijn nu beschikbaar!

Enkele nieuwe textures voor Minecraft zijn nu beschikbaar! Zoals je waarschijnlijk al wist, krijgt Minecraft gloednieuwe textures. Een Nederlandse medewerker van Mojang, Jasper, ontwerpt deze textures. Maandenlang heeft hij op zijn Twitter sneak peeks gedeeld en nu is het eindelijk zo ver: het eerste vo..

Minecraft krijgt VR-versie voor Windows Mixed Reality

Minecraft krijgt VR-versie voor Windows Mixed Reality Met de laatste update van Minecraft voor Windows 10 maakt Mojang het mogelijk Minecraft te spelen in VR met een Windows Mixed Reality bril. Je kan Minecraft dus beleven in 3 volledige dimensies! Minecraft in VR is in principe niets nieuws. Eerde..