AedisMC (1.12)

-------==== Join via: mc.aedismc.nl ====-------

AedisMC is een (voornamelijk) nederlands-belgische 1.12 Hard Survival server met een kleine maar hechte community. Om de survival nog wat leuker te maken hebben we plugins als McMMO, Mobcatcher en Marry.

We houden niet van griefers, griefen is dan ook verboden op onze server. Om dit tegen te gaan hebben we plugins die ervoor zorgen dat je kisten, deuren etc. automatisch gelockt zijn. Word je toch gegriefd? Dan zal een stafflid de griefer bannen en de grief ongedaan maken.

Ook hebben we een dynmap waar je de map van onze server kan bekijken, aedismc.nl/dynmap
Wil je graag meer informatie over onze server? Dat kun je vinden op onze site aedismc.nl!

Hopelijk zien we je snel op onze server!

~ Druid & Annie, de owners

-------==== Join via: mc.aedismc.nl ====-------


Tags

Survival Minigames Economy Engels Nederlands Bungeecord

Versies

1.12

Minecraft 1.13 pre-release

Minecraft 1.13 pre-release Een volledige changelog van de pre-release kun je hier vinden. Veranderingen in 1.13-PRE1 Nieuw aquatic titel schermNieuwe muziek door C418 (3 stuks)Je kunt nu weer tab-completen in command-blocksBugs opgelost Bugfixes MC-122134 - Tab-comple..

MinecraftKrant API - Onze nieuwsfeed op jouw website

MinecraftKrant API - Onze nieuwsfeed op jouw website Je kunt nu onze nieuws artikelen ook op je eigen website/applicatie weergeven. We hebben een API die je kunt aanroepen om de laatste artikelen te krijgen. We hebben ook een voorbeeld API geschreven in PHP die je zo kunt gebruiken: Voorbeeld wer..

Minecraft 1.13: Aquatic update: Wat is er nieuw?

Minecraft 1.13: Aquatic update: Wat is er nieuw? Misschien vinden sommigen het afwijken van het 'oude' Minecraft maar wij vinden het top! Hier een opsomming: Groen onderwater Overal in de oceaan zijn waterplanten te vinden! Eindelijk wat leven in het water! We hebben tot nu toe twee soorten kunn..