DutchKingdoms 1.18.2 (NIEUW!)

Dutch
Join Nu Onze [1.18.2] Survival Kingdom Server met vele gemakkelijke plugins zoals MCMMO en nog vele andere plugins! ook zijn er steeds meer nieuwe features aankomend! wees een van de eerste paradijs bouwers in de prachtige wereld van DutchSurvivalCraft een gezellige Nederlandse Kingdom Server!
server ip: 141.95.114.109:25641 Join Nu En Start Jou Kingdom!


English
our server hosts in the netherlands but that does not exclude that english speaking players are not welcome our server is 100% user friendly by continuing to use english commands / messages.


Tags

Survival Economy RPG Nederlands Kingdom PvP

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..