Server favicon

ExtremeCraft

ExtremeCraft Minecraft Server IP address, version and information. View this page for more information about the ExtremeCraft Minecraft Server.

Labels

Survival

Creative

PvP

Cracked

Skyblock

Factions

Prison

Towny

ExtremeCraft

Serverstatistieken

Spelers
207 / 5000
Keer bekeken
628x
Likes
Stemmen
1251
Versie
1.20
Ping
65

Beschrijving

Ervaar de grenzeloze avonturen die op je wachten op ExtremeCraft.net! Ga op reis door een overvloed aan opwindende spelmodi, waarbij zowel tijdloze klassiekers als innovatieve nieuwe ervaringen naadloos worden samengevoegd.

Navigeer naar onze websiteforums op www.extremecraft.net en dompel jezelf onder in de levendige gemeenschap. Ga in gesprek met medespelers, deel strategieën en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Dompel jezelf onder in ons uitgebreide aanbod van servers, elk met een unieke gameplay-ervaring die is afgestemd op elke voorkeur. Of je nu de creatieve vrijheid van de Creatieve modus zoekt, de intense rivaliteit van Facties, de coöperatieve geest van Towny, de spannende uitdagingen van de Gevangenis, de fantasierijke wonderen van Slimefun, de gedurfde avonturen van Skyblock en Skygrid, of de rauwe overlevingservaring, ExtremeCraft.net heeft voor ieder wat wils.

Sluit je vandaag nog bij ons aan en ontketen je gamepotentieel te midden van een wereld vol grenzeloze mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

Join ExtremeCraft by using the IP address mnp.extremecraft.net:25565 in your Minecraft client's Multiplayer server list.

ExtremeCraft supports Minecraft version 17. Compatibility with other versions may vary.

ExtremeCraft is hosted in United States, providing a high-quality gaming experience for players in this region.

On ExtremeCraft, you can enjoy various game modes such as Survival, Creative, PvP, Cracked, Skyblock, Factions, Prison, Towny, enhancing your Minecraft experience with diverse gameplay options.

Recensies (0)

No reviews yet

Adres

mnp.extremecraft.net

Bezoek website

Klik om website te bezoeken

Bezoek hoe speel ik

How to join ExtremeCraft

Bezoek grafieken

Server stats ExtremeCraft

Advertentie

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.