Bereiken: juni 2017

  • 2017-06-11
  • 9419 Bekeken
  • 42 like

10 grappige feiten over Minecraft

Al ben je een echte Minecraft veteraan of speel je het spel net een maandje, ik heb enkele grappige feiten over Minecraft die je waarschijnlijk nog niet wist. 1. De enderman spreekt Engels De enderman spreekt al sinds dat hij in het spel kwam Engel..

  • 2017-06-12
  • 2634 Bekeken
  • 3 like

De Better Together Update

Tijdens de gamebeurs E3, heeft Mojang aangekondigd de console, windows 10 en mobiele versie van Minecraft te verenigen. Dit betekend dat, als jij bijvoorbeeld de mobiele versie hebt, je samen met je vrienden die de Xbox versie hebben kunt spelen. Dit..

Minecraft Super Duper graphics pack

Minecraft heeft een nieuwe update aangekondigd genaamd de Super Duper graphics pack, hierin zitten een groot aantal grafische wijzigingen. Zo komen er nieuwe filters over het spel heen, denk hierbij aan shader looks, tevens zijn ook de texturen..

Minecraft tips 2017

Met deze Minecraft tips voor 2017 wordt je weer een heel stukje wijzer! 1. Torches maken tijdelijk een luchtbel Bevind je je onder water, en merk je dat je lucht tekort komt? Plaats dan een torch op een blok, hierdoor maak je een tijdelijke lucht o..

Minecraft Krant app incoming!

Zander van der Meer, de oprichter van Pixelated MC en Snapr heeft voor ons de moeite genomen om een applicatie te ontwikkelen. Je kunt onze applicatie hier vinden;Minecraft Krant App De applicatie is volledig native geschreven in de taal..

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.