Server favicon

HappyMine (1.20.2)

HappyMine (1.20.2) Minecraft Server IP address, version and information. View this page for more information about the HappyMine (1.20.2) Minecraft Server.

Labels

Survival

Creative

Nederlands

HappyMine (1.20.2)

Serverstatistieken

Spelers
0 / 32
Keer bekeken
8562x
Likes
437×
Stemmen
16
Versie
1.20
Ping
69

Beschrijving

HappyMine is een kleine gezellige server die zicht richt op de community. In de afgelopen jaren hebben we namelijk gemerkt dat deze community van spelers zorgt voor een gezellige, levendige sfeer. In de hub, tijdens het parkour, in survival, creative en verschillende minigames. Hieronder staat wat informatie over de server, mocht je dat leuk vinden om te lezen. Wij, het HappyMine staffteam, hopen jou snel te zien op de server, alvast veel speelplezier!

Survival:
Survival is belangrijk voor ons als HappyMine. Daarom voegen we ook verschillende dingen toe en updaten deze ook. Zo hebben we een plugin die ervoor zorgt dat jij samen met je vrienden kan bouwen in je eigen town! Word jij de grootste town van HappyMine. Ook proberen wij ervoor te zorgen dat donators hier ook écht waar voor hun geld krijgen. Ze kunnen namelijk zelf kiezen in welke volgorde welke commando’s willen activeren. Zo kunnen zij gebruik maken van een jetpack, die ervoor zorgt dat je voor korte tijd kan vliegen. Maar ook aan de reguliere spelers is gedacht, zo kan iedereen een playershop kopen, om daar zijn of haar eigen spullen te verkopen. En door dat te doen kan je geld verdienen, ook wel je balance genoemd. Van deze balance kan je in de servershops (verspreid in de spawn) blokken en andere handige materialen kopen, die je vervolgens kan gebruiken in je town of survival base. Wanneer kom jij survivalen?

Creative:
Mocht je toch nog even willen nadenken over je design van je ultieme survival base? Of gewoon willen bouwen? Ook dat kan, in de creative server, iedereen kan hier plots claimen, met een grootte van 64x64 blokken. Jij bent de baas over wat je bouwt! Of het nou toch een ontwerp is voor je survival base, of een leuke quest, parkour, of een adventure map is, het maakt niet uit! Wanneer kom jij gezellig langs en bouw je de sterren van de hemel?

Veelgestelde vragen

Join HappyMine (1.20.2) by using the IP address play.happymine.nl:25565 in your Minecraft client's Multiplayer server list.

HappyMine (1.20.2) supports Minecraft version 17. Compatibility with other versions may vary.

HappyMine (1.20.2) is hosted in Netherlands, providing a high-quality gaming experience for players in this region.

On HappyMine (1.20.2), you can enjoy various game modes such as Survival, Creative, Nederlands, enhancing your Minecraft experience with diverse gameplay options.

Recensies (455)

Adres

play.happymine.nl

Bezoek website

Klik om website te bezoeken

Bezoek hoe speel ik

How to join HappyMine (1.20.2)

Bezoek grafieken

Server stats HappyMine (1.20.2)

Advertentie

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.